Relatiebemiddeling voor singles en prille koppelsRelatiebureaus en datingsites

Ze zijn er bij de vleet. Opmerkelijk dat er dan toch nog zoveel singles overblijven. Deze ‘matching’applicaties of bureaus zijn nochtans interessante contactopeners,wat nog niet betekent dat het contact leggen vanzelfsprekend verloopt. Het vinden van ‘de liefde’ gebeurt niet door een ‘snelle klik’ op een knop. In dit complexe maar boeiende datinglandschap is meer nodig dan een site of ledenbestand waarin je het bos door de bomen niet meer ziet en zelden tot waarachtige ontmoeting komt met de andere. In jouw persoonlijk dating traject heb je soms ondersteuning en een klankbord nodig.

Een relatiekompas

Mediationlink helpt je op pad om de partner te vinden die bij jou past. Christine Vancouillie ontwikkelde hiervoor een relatiekompas, een traject dat je de inzichten biedt in je eigen kwaliteiten, attitude, en ontwikkelingsthema’s op relationeel gebied.

Voor wie is het relatiekompas interessant?
Het relatiekompas is afgestemd op singles (maar ook voor wie al in beginnende relatie staat) die beter toegerust willen zijn om op een wijzere manier hun relatie- en liefdesleven vorm te geven.

Waaruit bestaat het relatiekompas?
Tijdens een aantal gesprekken bouwen we dit kompas samen op. Met een frisse blik kijkt de relatiedeskundige naar de stappen die je dient te zetten:

  • Deel 1: uitgebreid verkennend gesprek bestaande uit persoonlijkheids- en kwaliteitenbevraging (online en life).

  • Deel 2 schriftelijk analytisch rapport (‘kompas’) op basis van de gesprekken, dat je het nodige zelfinzichten en de ontwikkelingsvaardigheden biedt om relatievaardig op dating te gaan.

  • Deel 3: toelichting van de persoonlijke analyse

  • Deel 4 : tweede uitgebreid coachinggesprek waarbij we je eigen ‘profiel’ uitwerken, als ook de profilering van je ‘droompartner’. Aanvullend helpen we je bij de opmaak van je profiel op datingsites.

Wat levert het je op?
  • Je krijgt helder inzicht in wie je bent, wat je wenst op relationeel vlak.
  • Je krijgt zicht op de belemmeringen die je tegenhouden in je datingproces of toenaderingen.
  • Je krijgt zich op de stappen die je dient te zetten om gefocust een geschikte partner/levensgezel te ontdekken.

Kostprijs
Totaalpakket: €485,-
Optioneel: €80,- /uur voor verdere online en life-coaching.

Voor meer informatie, contacteer ons T. 0483-053129 of vul het contactformulier in met uw gegevens, dan nemen wij zelf contact op.